local-stats-pixel

Sautēta gaļa- bez liekām taukvielām11

Šī recepte manā virtuvē ir salīdzinoši bieža viešņa. Mainās garšvielas, arī gaļa.. Tā var gatavot gan vistu, gan cūkgaļu.. Arī tītara fileju. Galvenais ir saprat uz to brīdi, kādu rezultātu vēlies. Šoreiz gribēju citronīgu cūkgaļu.

Un galvenais, kas man patīk, gaļai nav jāliek eļļa, kas parasti nepieciešama, ja grib cept, līdz ar to, tā ir veselīgāka!

Reklāma
Reklāma
Reklāma
60 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000

Pa glauno, bet man kaut kā divu zvēru gaļa tomēr nesadzīvo uz viena šķīva. emotion

5 2 atbildēt

Gaļa ar gaļas salātiem, bet nu labi. Ja jau garša laba tad viss okēēj. : ) :DD

1 0 atbildēt

supēr! krūzīte XXXL arī super! :D

0 0 atbildēt

Vistu  jau kāds ceļā  no salātu  bļodas līdz šķīvim apēdis. 

0 0 atbildēt
Lee avatarsLee

emotion 

0 0 atbildēt

Gaļa ar gaļas salātiem. Veģitārieši paģīptuto redzot :D  

0 0 atbildēt

Hm...es pusi tās gaļas būtu tomēr uz iesma uzbāzis un cepis...emm...plītī uz oglēm kautvai.

Un tā jau viss skaisti un tā-bet kamdēļ tos dīgstus kautkur jābāž klāt...?Tikpat labi grauz sēklas...

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt