Tad ar nazīša palīdzību izgriež lieko mīklu no groziņa vidus.
Mazos (izgrieztos) kvadrātiņus pārgriež uz pusēm.
Olīvu tapenādi liek groziņa apakšā.
Tad ar nazīša palīdzību izgriež lieko mīklu no groziņa vidus.
Mazos (izgrieztos) kvadrātiņus pārgriež uz pusēm.
Olīvu tapenādi liek groziņa apakšā.
Sagatavo pārējo produktus. Tomātu un mozarellas sieru sagrieš ~0,5cm biezās šķēlītēs.
Groziņā virsū tapenādei kārto tomāta šķēle, mozarellas šķēle, tomāts, mozarella utt.
Neaizmirstiet arī par mazajiem kvadrātiņiem, tiem arī virsū liek olīvu tapenādi, tomātu un mazarellas sieru.
Tad visu pārkaisa ar timiānu (atgādināšu, ka man šoreiz tas nebija) un atkal liek sakarsēta cepeškrāsnī t+200°C, cep 10-15min. Sieram jābūt izkusušam.
Gala rezultāts.
Pārkaisa ar sasmalcinātu baziliku un dekorē ar bazilika lapiņām.
nemaz nau vajadziigs vis tas čakars ar miiklas vairākartiigu cepšanu un groziņu grebšanu,pietiek,ja to pildiijumu taapat saliek uz tiem kvadraatiem,un cepjoties taas malinjas taapat uzpuutiisies un izskatiisies,kaa groziņš!