Kad cukurs izkusis, pievieno izsijātus miltus, turpina maisīt.
Pievieno karsēto pienu.
Kad cukurs izkusis, pievieno izsijātus miltus, turpina maisīt.
Pievieno karsēto pienu.
Intensīvi maisa, vislabāk to darīt ar putojamo slotiņu, jāmaisa aptuveni 20min. Krēmam jāsanāk biezas konsistences.
Izceptos groziņus atdzesē, un vidiņus iespiež uz iekšu, lai ir vairāk vietas, kur salikt pieldījumu.
Svaigas zemenes sablenderē un liek groziņa pimajā kārtā.
Pēc tam ar karoti (vieglāk un ērtāk būtu ar konditorejas maisiņu vai šprici) liek vārīto krēmu.
Dekorē ar svaigām zemenēm.
Tā kā zemeņu laiks jau pagājis var taisīt šos groziņus ar citiem augļiem vai ogām.
Lai izdodas:)
Man ar to Tešlas mīklu nesanāca pārāk gardi, viņa kautkāda sausa un nekvalitatīva. Nākamreiz mēģināšu pirkt svaigu kārtaino mīklu internetveikalā, vismaz tā draudzene ieteica.
Kas jums visiem lēcies, vienas vienīgas kūkas, cepumi un saldie ēdieni, kas ne viens vairs pusdienu ēdienus neliks Vai?