Heisā, hopsā, spocēni!
Klasisks piemērs, ka eZZiiC bez rullēšanas nu nekādi! Normālie homo sapiens būtu vienā angļu mierā uzveidojuši kotletes ar sieru, bet, redz, eZZiiCim tas neder, eZZiiCim vajag ierullēt
Nu ko, aiziet zem ruļļa!
Heisā, hopsā, spocēni!
Klasisks piemērs, ka eZZiiC bez rullēšanas nu nekādi! Normālie homo sapiens būtu vienā angļu mierā uzveidojuši kotletes ar sieru, bet, redz, eZZiiCim tas neder, eZZiiCim vajag ierullēt
Nu ko, aiziet zem ruļļa!
Patiesībā elementāri pagatavojams paēdiens ar (kā redzams!) minimālām sastāvdaļām. Kotlešu masa jau gatava, siers vēl jāsarīvē.
Kotlešu masu izklāj taisnstūrī uz pārtikas plēves. Pa virsu uzkaisa saarīvēto sieru.
Ar plēves palīdzību satin ruletē un iefērē saldētavā, lai saformējas.
Pa to laiku izdabū kabaci no plaukta un nogriež vajadzīgo daudzumu.
P.S. Iesākto kabaci eZZiiC uzglabā vnk virtuves plauktā. Jams pačukstēs uzglabāšanas noslēpumu - kabača griezumu nosmērē ar 40° alkoholu (vai stiprāku) un virsū uzliek salveti. Uzglabājas super, nekas nepūst
Kabacīti sašņikā un pannā apcep kopā ar sāli un pipariem.
Traukā iesit olu, pievieno pienu. Tad pievieno miltus (eZZiiC pievienoja pilngraudu).
Izvelk no saldētavas ruleti un sagriež gabaliņos.
Gabaliņus apcep uz pannas no abām pusēm cmuki zeltainus. Sevišķi glīti izskatās griezumā, veido tādas kā strīpas. Bet nu ņemot vērā eZZiiC aparātu-zeķi, jams nemaz neriskēja
Darbā uzservē ar svaigu gurķīti, krējumiņu un lociņiem. Mņammm!!! Kollegga arī noēda gardu muti un saslavēja