Cik nu labi varu, centīšos jums parādīt ļoti, ļoti, ĻOTI garda ēdiena recepti, ja risoto ir pareizi uztaisīts, tad neko tamlīdzīgu nebūsiet nekad garšojuši, jo gala rezūltātam ir ļoti specifiska garša.
(Jau uzreiz atvainojos par bilžu izmēru un kvalitāti dažās bildēs. Mans fotoaparāts ir tizls, viņam nav normāls fokuss, ja vien neierubū zibspuldzi, baterija ir gandrīz beigta un tāpēc, ar pēdējo atlikušo minūti necentos bildēt no visām pozīcijām, tikai svarīgāko, un es to aparātu ienīstu.)
Sastāvdaļas:
- 1 vai 2 sīpoli(kā labāk patīk, bet pietiek ar 1).
- 1 paprika
- 500 grami maltās gaļas
- Rīsi
- Lociņi un/vai tamlīdzīgi zaļumi
- konservēta kukurūza
- Čilī pipars vai asā mērce(pēc pašu izvēles gribat asu vai neasu, var arī nebūt). Tas cik daudz pielikt atkarīgs, no pipara vai mērces asuma, tik nepārspīlējiet.
- SALDĒTIE zirņi vai arī svaigi, tik dieva dēļ nelieciet konservētos, sabojāsiet visu garšu.
- Dārzeņu buljons - nekāds vistas, tikai dārzeņu.
Garšvielas:
- Karijs - bez šī neiztikt, apmēram 1 tējkarote.
- Parastie pipari vai manā gadījumā Citronpipari. 1/4 no tējkarotes.
- Sāls 1/3 vai 1/2 no tējkarotes
Ar garšvielām nepārspīlējiet, ja pārāk asu ēdienu var izlabot ar krējumu, tad neko nepadarīsi, ja esi bijis idiots un pielicis puspaku sāls vai citas garšvielas.