"ja uzdrīkstēsieties šo ēdienu sačakarēt ar kečupu, tad es atnākšu uz jūsu māju un iesperšu jums pa galvu"
"ja uzdrīkstēsieties šo ēdienu sačakarēt ar kečupu, tad es atnākšu uz jūsu māju un iesperšu jums pa galvu"
"ja uzdrīkstēsieties šo ēdienu sačakarēt ar kečupu, tad es atnākšu uz jūsu māju un iesperšu jums pa galvu"
Chalange accepted
Mana virtuve ir tīra un kārtīga, ta nu piekasās par plīti - vietu, kas jebkurā virtuvē parasti ir visnetīrākā, visi trauki un galdi vienmēr ir līdz pēdējam nomazgāti pirms un pēc katras darbības. Vismaz paša bildēts.
Nu reāli jau viņš izskatās arī labāk. Te gan tikai tik daudz, cik mans tizlais, vecais fotoaparāts smuki varēja nobildēt. + vēl aizmirsu pieminēt, ka sīpoli un malto gaļu labāk cept cepamajā sviestā, tas it īpaši ietekmē sīpolu garšu. Tas, atšķirībā no eļļas, pēc tam labāk saiet kopā ar buljonu.un garšo arī savādāk.
I know this stuff.
vot to es saucu par kaartiigu rakstu nevis kkaada sjeelas bilden no neta sakopeetas!super!
veelam shai sadaljai buus daudz un dazhaadi turpinaajumi!;)
prieks ka kaads dalaas ar saviem kulinaarijas nosleepumiem!
Nesaprotu, kaads vispaar sakar receptei ar padilushaam virtuveem, galvenais, ka viss ir siiki un smalki aprakstiits un safocheets.
Taisiishu jau shovakar
Tad netēlo gudro un nopērc man jaunu, neatteikšos. Man pašlaik nav liekas naudas priekš jauna fotoaparāta un par brīvu viņus arī nekur nedod.. diemžēl. Un kāds sakars ar marku, viņi visi zem tā iepakojuma ir vienādi, vienīgi Optima Līnijā varētu būt kāda nagla pa vidu.
kas vainas buljonam? Ja pirksi normālu magī buljonu, nevis optima linija, tad ideāli. Visa tā īpatnējā garša slēpjas tieši no buljona un karija. Njā, atzīstu, varēju smukāku gatavošanas procesu taisīt, bet biju diezgan noguris, + vēl man visu laiku kāds krita uz nerviem un vazājās apkārt pa virtuvi, nākošreiz viss būs pa smuko.
Ir dažādu veidu risoto, šim vienkārši ir parastie rīsi priekš parastiem cilvēkiem, kuriem būtu besis meklēt veicī speciālus rīsus, kas no parastajiem atšķiras tikai ar apaļāku formu un gandrīz nekādu atšķirību pēc garšas.
Ja es būtu taisījis priekš kādas nopietnas lapas, nevis tādas, kur cilvēki ieiet pēc fiksām idejām priekš vakariņām vai vienkārši tāpat, tad varbūt arī būtu bijusi vajadzība pēc tādiem rīsiem, par kuriem reāli neviens nav dzirdējis.
hmzz, a kas tad der buljona kubika vieta vai kaa panakt lidzveidigu efektu kaa ar kubiku?
+ par rakstu un centību, bet šo te veidojumu es īsti par risoto nevarētu nosaukt, jo tas tiek pagatavots pavisam savadāk, drizāk rissoto ārlaulības, mēģenes mazais brālis. :)