viss kas nepieciešams
1)Paprika
2)maltā gaļa
3)ķiploku sāls ,pipari , sāls,kaltētie dārzeņi
4)rīsi
5)kukurūza un zaļie zirņi (kukurūzu var nelikt )
6) dažādi salāti (var arī bez salātiem)
izskatās pašķidri...
jāliek klāt vēl puravs, kukurūza, burkāni, ķiploks, šampinjoni un tomāti
Klasiskā risotto recepte...liellopa gaļas buljons....buljona sautē sīpolu,
ķiploku seleriju...kad dārzeņi ir palikuši mīksti klāt pievieno rīsus...ik pa laikam pievieno vēl buljonu. Pa vidu pie vieno vēl sāli un piparus...tad kad rīsi ir gatavi,ēdienam ir jābūt ļoti krēmigai konsistencei(gandrīz kā putrai bet ne tik traki ķēpīgai). Beigās pievieno sviestu un parmesan sieru un samaisa. Lūk tas ir Risotto, nevis kautkāda te latviešu parodija. Esmu ievērojis, ka bieži ēdnīcas šie rīsi ar dārzerņiem un HVZ vēl ko tiek saukti par risotto...no risotto tur ne smakas.
baaac, tas nav risoto, kkads riisu sacepums.. rissoto taisa no nevaritiem risiem
ar bulionu un vīnu, tas ko tu esi izveidojis ir wnk parasts studentu parpalikumu ediens. :)