Vienkārši un, manuprāt, arī ļoti garšīgi.Ķer plusu par labu recepti.
kā saka angļi "s pifkom potjaņet ..."
nesaprotu kamdēļ Tu tik ilgi to fileju cepini - tā tak ir ārkārtīgi maiga gaļa un gatava paliek burtiski pāris minūtēs ... šādi gatavojot fileju var viegli pārcepināt un tā paliek sausa un sīksta
es personīgi vispirms apceptu burkānus ar mazlietiņās sīpoliem, kādu asu piparu un tad šautu klāt filejas un beigās krējumu mērcei ...
bet par pirmo rakstu nim plusus ...
Viss jau labi un noteikti gardi, bet , es saprotu, ka vēlejies būt oriģināls, taču es nesaprotu, kas tie tādi "melnā maģija" un ' baltais brīnums"
Tiešām kaut kas elementārs, lēts un daudzmaz veselīgs (atšķirībā no vairuma šīs zortes rakstu). Taču piekrītu NormālCilvēkam - tas džeks zina drēbi, zina, ko runā.