local-stats-pixel

Risi ar visteli14

Liimenis -- intermediate

Mans 1mais raksts , taa kaa esam saudziigi :D

Jaa zinu nav garumziimju,execuse me.

Paraadiishju kaa pagatavot visteles filejas ar burkaaniem un tomaatiem, diezgan trekns ediens sanaaca taa kaa riisus un darzenjus, bagaaatiigi.

Vajadziigas lietas buus bildee,ja kaadam kas nav skaidrs ,droshji rakstiet.

Taatad Enyoj. :P

Reklāma
Reklāma
Reklāma
98 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 14

0/2000

Vienkārši un, manuprāt, arī ļoti garšīgi.Ķer plusu par labu recepti.

2 0 atbildēt

kā saka angļi "s pifkom potjaņet ..."

nesaprotu kamdēļ Tu tik ilgi to fileju cepini - tā tak ir ārkārtīgi maiga gaļa un gatava paliek burtiski pāris minūtēs ...  šādi gatavojot fileju var viegli pārcepināt un tā paliek sausa un sīksta

es personīgi vispirms apceptu burkānus ar mazlietiņās sīpoliem, kādu asu piparu  un tad šautu klāt filejas un beigās krējumu mērcei ...

bet par pirmo rakstu nim plusus ...

3 2 atbildēt

Viss jau labi un noteikti gardi, bet , es saprotu, ka vēlejies būt oriģināls, taču es nesaprotu, kas tie tādi "melnā maģija"  un ' baltais brīnums" 

0 0 atbildēt

varēji tomēr precizēt, kādas sastāvdaļas ir šim ēdienam.

0 0 atbildēt

kas ir krūzē? :D

0 0 atbildēt

Tiešām kaut kas elementārs, lēts un daudzmaz veselīgs (atšķirībā no vairuma šīs zortes rakstu). Taču piekrītu NormālCilvēkam - tas džeks zina drēbi, zina, ko runā.

0 0 atbildēt

Taja Guinness krūzē tēja? :D

0 0 atbildēt

Vistele ilgi smējos par šo vārdu. :D:D:D:D

Tev dīvains vārdu krājums . :D

0 0 atbildēt

Mmm,sagribejās brokastis emotion

0 8 atbildēt