Riekstiņi ar vārītu kondensēto pienu, ir viens no maniem mīļākajiem našķiem ar bērnības garšu :) Ceru, ka izdosies Jūs sakārdināt. :) Šis ir mans pirmais raksts, neesiet skarbi.
Riekstiņi ar iebiezināto pienu20
Vajadzēs:
1) 250 gr sviests vai konditorejas izstrādājumu margarīns
2) 1 glāze cukura
3) 2 olas
4) 2 glāzes miltu
5) 1,5 bundžiņas vārīts kondensētais piens.
Istabas temperatūrā atlaidinātu sviestu/ margarīnu sakuļ ar cukuru. Kad masa sāk palikt gaišāka, liek klāt olas un visu turpina kult, līdz nav vairs jūtami cukura graudiņi. Tad tālāk pievieno miltus, visu kārtīgi izmaisa/ izmīca un liek nostāvēties ledusskapī vismaz uz 2h.
Cep apmēram 200C. Precīzu laiku cik ilgi cept, nekad neuzņemu, bet kad malas paliek zeltainas - nozīmē, kamēr ir gatavas. Neaizmirstam iesmērēt formiņas ar sviestu, jo savādāk būs grūti dabūt ārā cepumu