local-stats-pixel

Renģes ceptas, marinētas13

248 0

Visu kaķu un gadrīz visu cilvēku gardums! Pēc centrāltirgus zivju paviljona apmeklējuma... Jāķeras pie lietas un jāuzbombī dažas foršās zives.

Šādu produktu var iepirkt arī veikalā gatavā plastmasas formātā, vai uz svaru, bet tas nav tik ļoti interesanti kā pabagarēties pa zivju iekšām pašu rokām- vai ne tā ? ? ? emotion

Info:
Stāvvieta pie tirgus maksā 1.5 eur/stundā, pāri ielai(tur kur ir stāvvietas automāts) 2 eur/stundā.
Zinoši ļaudis padalaties ar informāciju kur var tuvumā noparkoties na haļavu?!

Kādreiz varēja "Pedro" ražotnes pagalmā...

Sastāvdaļas:

1. Renģes 1.5 kg

2. Milti

3. Eļļa cepšanai

3. Etiķis

4. Sāls

5. Cukurs

6. Melnie graudu pipari

7. Lauru lapas

8. Krustnagliņas(nav obligāti)

9. Ūdens

10. Sīpoli(pēc spoku ieteikuma)

Izmantotie avoti:
http://Omes receptes
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
2. bildē tās reņģītes skatiens ;D
4 1 atbildēt

Sakārdināji. Man marinādē arī gribas daudz sīpolu ripiņas redzēt. Kādreiz reņģes un mencas bija lētākais ēdiens.

3 1 atbildēt
Pilnig siekalas saskreja mute. Bus jamauc uz copi un kaukas jasaķer un ar jasameistaro.
2 1 atbildēt

Nu ne visiem kakjiem garsho   emotion  

Man ljoti garsho un biezji cepu, bet man pats gardaakais tajaa marinaadee ir siipoli, daudz siipolu skaistaas ripinjaas! Bez tiem galiigi nav tas smekjis emotion Un jaa, pashi garshiigaakie ir ikri, tos ziviiteem atstaaju veederinjaa.

2 1 atbildēt

Man ome vēl reņģēm pa virsu sīpolus liek un kopā marinē. Un tad es kā zivju nemīlētāja tikai tos sīpolus no virsas noēdu. emotion

Bet recepte laba un vienkārša, ja garšo zivis. emotion

2 1 atbildēt
Njamma iz 90-x emotion nav esta ar kadus 20gadus...
1 1 atbildēt

Malacis!  emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Saķēzītas zivtiņas .CCCP laiku recepte ,lauru lapas-ārprācc -RR-riebīgs rūgtums ,krustnagliņas karstvīnam,sīpoli obligāti daudz ,lieku saldo tomātu mērci ,cepot arī olu pie miltiem ,tumīgāk un garšīgāk .

1 2 atbildēt