Šodien parādīšu, kā pagatavot cūkgaļas ribas sarkanvīna mērcē. Receptē tiek izmantotas salīdzinoši vienkāršas un pieejamas sastāvdaļas.
Šodien parādīšu, kā pagatavot cūkgaļas ribas sarkanvīna mērcē. Receptē tiek izmantotas salīdzinoši vienkāršas un pieejamas sastāvdaļas.
Nepieciešamās sastāvdaļas: sauss sarkanvīns, ribas, pipari, sāls, ķiploks, tomātu pasta, buljons (šoreiz buljonete).
Ribas nomazgā un sagriež.
Ķiploku pārgriežam uz pusēm.
Ribas apberam ar sāli un pipariem. Cepam olīveļļā.
Pievienojam pusi ķiploka.
Pēc brīža pievienojam tomātu biezeni un izmaisam pa pannu.
Kad ribas apceptas, pievienojam sarkanvīnu (apmēram trešdaļu).
Lai viss vārās un iztvaiko alkahols (lai paliek tikai vīna garša).
Pievienojam buljonu un pavāram visu.
Ķiploks jau sāk iekrāsoties sārts.
Nolēmu vakariņās sev pagatavot vīna mērci.
pēc trešās pudeles es vairs nesapratu ko vispār daru virtuvē
es vakar tāpat,sākumā gribēju gailenes ar vistu sacept un klāt kaut ko uztaisīt,beidzās ar 3l alu un kalmāriem,kādas vēl vakariņas,iztikšu