Rabarberu vai ābolu plātsmaize2
46
0
Sastāvdaļas
1 glāze kefīra
2 glāzes miltu
1 glāze cukura
3 olas
1 tējkarote cepamā pulvera
1 ēdamkarote vanilīna cukura
2 ēdamkarotes skābā krējuma
10 rabarberi vai 4 āboli (pēc izvēles)
kanēlis
Pagatavošana: 15 min.
Miltus, cukuru, 2 olas, kefīru, cepamo pulveri un vanilīna cukuru sajauc viendabīgā masā un liek nostāvēties.
Reklāma
Tikmēr nomizo un sagriež rabarberus vai ābolus.
Atsevišķā trauciņā sajauc atlikušo olu kopā ar skābo krējumu un ēdamkaroti cukura.
Mīlku uzlej uz cepešpannas,
Reklāma
pārkaisa ar āboliem vai rabarberiem,
pārlej ar sakulto olu ar krējumu un cukuru. Visam pāri pārkaisa kanēli un liek cepties 230 grādos uz 30 minūtēm.