Uzmanīgi izņemam arā trauku un rabarberu maisījumu uzlejam pa virsu...
...un liekam krāsnī. Nemainām grādus, bet uzliekam citu laiku - man aizņema ~45 minūtes. Kamēr šis cepas, sataisam auksto zupu. http://spoki.tvnet.lv/receptes/Auksta-zupa/645002
Uzmanīgi izņemam arā trauku un rabarberu maisījumu uzlejam pa virsu...
...un liekam krāsnī. Nemainām grādus, bet uzliekam citu laiku - man aizņema ~45 minūtes. Kamēr šis cepas, sataisam auksto zupu. http://spoki.tvnet.lv/receptes/Auksta-zupa/645002
Iečekojam.
Kad palikušas kādas 10-13 minūtes, ņemam olbaultuma bļodiņu. Tai klāt pieliekam vaniļas cukuru un mazliet cukuru. Sākam putot ar mikseri. Putojot, lēnām pieberam atlikušo cukuru. Vis aputojam stingrās putās. Ja jūtat, ka vajag vēl cukuru, beriet klāt!
Home made automātiskais mikseris
Lūk, izņemam ārā...kā smaržoja
Uzliekam uzputoto masu. Liekot virsū, pildījums var iebrukt, taču viss būs kārtībā :)Tad liekam atpakaļ krāsnī uz kādām 10-15 minūtēm, tā, lai augša būtu brūna.
Vēl viens brīnums gatavs. Labu apetīti!
tu gatavo manā bļodā ar manu mikseri, atstutējis pret manu bundžu, un vēl fonā ielicis manu mazo bļodu :D
Bet tā labji izskatās