Es citādāk taisu. 1 glāze cukura+6 olas vienā bļodā ar blenderi uzputo. Tad glāze kējuma + puse glāzes cukura samaisa, pievieno sodu un citonskābi, kātīgi samaisa lai uzputo. Savieno ar olām, pievieno 2 glāzes miltu un 100 gr kausēta sviesta vai arī eļļu (ar sviestu sanāk garšīgāk). Visu samaisa.
Cepešpannu sasmērē ar sviestu un uzbe virsū nedaudz mannas. Virsu izlek rababeru (vai ķršus, ābolus, jebko skābu). To visu pārklāj ar mīklu un liek cepeškrāsnī 180 grādu temeatūrā uz 40-50 min. Kad augšā biskvīts paliek smuku brūngans jāiebāksta ar kādu koka irbulīti, ja irbulītis tīrs - tad var ņemt ārā, ja uz irbulīša palika mīkla, tad lai v;el pastāv. A, jā, kamēr biskvīts nav palicis smuki brūns cepeškrasni nedīkst atvert.
Bet pīāgs sanāk baigi garšīgs deļ tā, ka ir ļoti salds biskvīts un skābs pildījums. Pefekti piekš tiem, kas uzskata, ka rababers nav ēdams, bet nezin kur viņu likt.