local-stats-pixel

RECEPTE - sniega kupenas vasarā0

Kad pienāk zemeņu laiks, tas nozīmē, ka arī vasara jau sen kā sākusies! Pirmās zemenes protams jāēd tāpat, bez jebkādām piedevām. Bet ja tomēr gribas kaut ko pagatavot, iesaku pamēģināt šo ļoti vienkāršo recepti. Jāsaka gan, ka šis zemeņu deserts ir samērā trekns un diezgan salds, bet ēdot mazās porcijās tas ir debešķīgs.

Nepieciešamās sastāvdaļas:
*baltais zefīrs
*saldais krējums
*zemenes


Desertu var gatavot vienā lielā traukā (kā to darīju arī es) un pēc tam sadalīt porcijās vai arī to var likt mazākos trauciņos. Sastāvdaļu daudzums būs atkarīgs no tā, cik daudz vēlies pagatavot, tādēļ precīzu daudzumu nenorādīšu.


Pagatavošana:
Saldajam krējumam pievieno nedaudz cukura (var arī nepievienot) un saputo. Zemenes nomazgā un sagriež paplānās šķēlītēs. Arī zefīrus sagriež šķēlītēs.
Traukā kārto vienu kārtu ar zefīriem, pārklāj pāri putukrējumu, tad vienu kārtiņu zemenes un tā turpina līdz trauciņš ir pilns. Augšu izdekorē kā vien vēlas. Var ielikt uz stundiņu vai vairāk ledusskapī, lai garšas savelkas kopā.

14 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000