local-stats-pixel

RECEPTE - krāsainā omlete0

Man ne īpaši garšo omletes, ceptas vai vārītas olas. Tomēr no šādas omletes es gan neatsakos. Un ticiet man- tā ir ne tikai ļoti pievilcīga, bet arī garšīga. Piedevām, viegli pagatavojama un sātīga maltīte.

Nepieciešamās sastāvdaļas (2 porcijām):

4 olas ķiršu tomātiņi 1/2 iepakojums mocarella sāls, pipari vai citas garšvielas baziliks (svaigs vai kaltēts) eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Ķirštomātiņus nomazgā, pārgriež uz pusēm. Mocarellu sagriež vai saplucina gabaliņos. Olas sakuļ ar sāli un pipariem, var pievienot citas iecienītās garšvielas. Sakultās olas lej uz uzkarsētas pannas, virsū kārto tomātiņus, sieru un baziliku. Man šoreiz bija kaltētais baziliks, ar svaigo, protams, būtu garšīgāk. Kad viena puse apcepusies, omleti griež otrādi un pacep vēl mazliet. Pirms apgriezšanas sadalīju omleti četrās daļās, lai neizjūk. Gatavs! Konkrētais variants no četrām olām tapa divām personām, bet olu skaitu droši var pamainīt. Tomātus un sieru arī izvēlaties pēc ieskatiem.

16 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000