liekam virsu
Piparus ari virsu uzmaucam, lai vel garshigak
liekam virsu
Piparus ari virsu uzmaucam, lai vel garshigak
mazliet pa daudz, bet ir ok :)
Gribi griežam ,gribi negriežam uz otru pusi,
Es ēdīšu ar maizi
Tāda izskatas mana pagatavota ola,
GARDAS VAKARIŅAS, paldies :)
Labi, ka ieliki šo rakstu, bet esi piemirsis kaut ko. Es nezinu kā to škidro dabūt ārā no čaumalas. Lieliska ideja nākamajam rakstam, vai ne?
beidzot, zināšu kā pagatavot! YES YES YES!!!!!!!!!!!!!!!!!! TU ESI SUPER !! !!! !!!
Mani vienīgo mulsina tie 10grami sāls un 20grami piparu? Tās ir aptuveni divas tējkarotes sāls un pusburciņa piparu.
esmu studente, un es, par laimi, protu uzcept olu un daudz smukāk par tevi.