Gatavo karameļu mērci. Atevišķā katliņā ieliek sviestu un Muskovado cukuru. Karsē līdz cukurs un sviests izkusis.
Pievieno valriekstus un saldo krējumu. Maisa līdz tiek iegūta viendabīga masa.
Gatavo karameļu mērci. Atevišķā katliņā ieliek sviestu un Muskovado cukuru. Karsē līdz cukurs un sviests izkusis.
Pievieno valriekstus un saldo krējumu. Maisa līdz tiek iegūta viendabīga masa.
Karstu mērci pārlej pāri siltajam pudiņam, dekorē ar piparmētras lapiņu.
Ar niku:)
Man dikti patīk, kā izskatās bildēs. Domāju, ka tādu kaut kad noteikti uztaisīšu. ;)
Autore viens jautājums kam ņēmi gaišo cukurniedru sīrupu nevis tumšo Muskādovo ?
Tumšajam tak kudiš izteiksmīgāka "karameles" garša ...
bet savādāk plusi ...