Pēc tam kliņģeri pārziež ar sakultu olu un liek cepties kādos 190 grādos pēc Celsija, līdz tas kļūst gaiši brūns. Bildēm man jau izcepts kliņģeris ne-kliņģera formā. ;D
Tad jau atliek tikai sagriezt gabaliņos un ēst. Labu apetīti! (:
Izmēģināju.Tiešām om-nom-nom sanāca.Liku klāt rozīņu vietā riekstus.Liels pluss tev!
Izskatās jau gardi! Plus jau par to, ka pati taisīji mīklu nevis izmantoji gatavos miltus, kurus vienkārši ar ūdeni atšķaida!
Receptūras ziņā patreiz šis ir mans favorīts ...
dzīvu mīklu uztaisīt tomēr ir jāmāk + piedur vecie grāpji :)
Nav ko tur mocīties, paņem un pasūti. Es pasūtu feliksa konditorejā, superīgi kliņģeri