Gatavs, varēju gan likt 1.5 litru ūdeni uz divām bulijonetkām un izmantot tikai divus kausētos Rasa sierus.
Ļoti garšīgi sanāca vienīgi diezgan pabieza un trekna zupiņa, bet māgai pagaidām nekādu problēmu.
Gatavs, varēju gan likt 1.5 litru ūdeni uz divām bulijonetkām un izmantot tikai divus kausētos Rasa sierus.
Ļoti garšīgi sanāca vienīgi diezgan pabieza un trekna zupiņa, bet māgai pagaidām nekādu problēmu.
bļīn... sakārdināji riktīgi...Lieku Tev kārtīgu plusu.. Protams, es ieviestu savas izmaiņas ar to, ka samazinātu tauku saturu, kā arī pati vārītu buljonu (vienkārši tādus māklsīgos nelietoju), bet visādi citādi.. mm, ideja.. paldies ^^
Savā ziņā pietiek arī ar vienu paciņu kausētā siera, lai varētu saprast ka puravs ir noteicējs
Selerijas kātus bieži krēmzupām izmantoju, sanāk garšīgi :3
Paprovēju, ņēmu gan dzintara sierus, bet nekādu buljonu (watafak), izmantoju sāli un piparus pēctam piešauj pētersīļus, un sakaltētu smalki sakapātu čilli piparu un burkāniņus. ... protams ja jau biezzupa,tad jau jāņem talkā blenderis ... un gala rezultātam paņem uz pannas apgrauzdē baltmaizes kubiņus
galā sanāca ņamm ... nebiju ar puraviem vēl mēģinājis, taču iesaku noprovēt ar ķirbjiem