local-stats-pixel

Pupiņas - lēcas mājas mērcē2

Pupiņas - lēcas mājas mērcē

Pupiņas iemērc aukstā ūdenī uz 4-6 stundām, ūdeni nokāš. Katlā lej ūdeni un vāra 60-90 minutes gatavus, beigās pievieno sāli, pēc gāršas.

Dārzeņus sīki sagriež, liek katliņā, pievieno sviestu un sautē zem vāka 12-15 minūtes, līdz tie mīksti. Pievieno buljonu. Uz pannas eļļā apcep miltus un pievieno buljonam, izmaisa un karsē 10-15 minūtes. Mērci izkāš caur sietiņu. Pievieno sāli, piparus, vārītas pupiņas vai lēcas un uzkarsē. Ēdiens sanāk garšīgs, sātīgs. Lai jums labi garšo! Balso, seko, iesaki citiem ! Paldies par uzmanību!

Sastāvdaļas:

Vārītas vai konservētas pupiņas vai lēcas 400 g

gaļas buljons 300 ml

seleriju sakne 40 g

pētersīļu sakne40 g

puravi 80 g

sviests 60 g

eļļa 2 EK

milti 1 TK

etiķis 6 % 15 ml

sāls

pipari

zaļumi

80 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000

 emotion 

1 0 atbildēt

Lēcas liek brillēs nevis mērcē

1 0 atbildēt