Pavisam vienkāršs veids,kā lietderīgi izmantot puķkāposta galviņu.😊 Vajadzēs-puķkāpostu,2 olas,pienu,garšvielas,sieru.
Puķkāposta sacepums4
93
0
Autora bilde
Sākam ar puķkāpostu.. Nomazgājam,noraujam visus zaļumus un izgriežam vidiņu.
Autora bilde
Liekam katlā,ielejam pāris centimetrus ūdeni,saberam sāli un vāram līdz pamīksts,kādas 5-7 minūtes.
Reklāma
Autora bilde
Tikmēr sajaucam olas ar pienu un garšvielām,sataisam masu kā omletei,bet ar pienu labāk neaizrauties.
Autora bilde
Kāposts jau gatavs,atdalām mazās galviņas un liekam kādā siltumizturīgā traukā
Autora bilde
Uzlejam masu un cepam 180grādos līdz zeltainai virsiņai,minūtes 15,tad uzberam sieru un atstājam pāris minūtes cepeškrāsnī. Uzreiz pēc izņemšanas ir gatavs servēšanai! 😊