Mīkstas, pufīgas un rudens sezonai atbildstošas - ābolu pankūciņas Iesaku pasniegt ar saldējumu vai vaniļas mērci! :)Lai labi garšo!
Pufīgās ābolu pankūciņas3
72
0
Autora bilde
Nepieciešams: āboli, kāda 1,5 glāze kefīra, milti, ola, cepamais pulveris, cukurs, kanēlis
Autora bilde
Sajaucam 1 olu ar 1,5 glāzi kefīra, pievienojam miltus, pierīvējam ābolus, līdz izveidojas vidēji biezas konsistences mīkla, pievienojam 1 tējkaroti cepamā pulvera, cukuru, kanēli pēc garšas.
Reklāma
Autora bilde
Uzkarsējam eļļu un diez gan lielā eļļas daudzumā liekam cepties mazas pankūciņas, līdz no abām pusēm skaisti brūnas.
Autora bilde
Viena puse gatava.
Autora bilde
Gatavas :) Pinīgi mutē kūst! Labu apetīti! :)