Sanāca aptuveni trīs glāzes priežu novārījuma, tātad taisu sīrupu no 3 glāzēm ūdens un 3 glāzēm cukura.
Kad sīrups karsts un cukurs izkusis, pieleju klāt priežu novārījumu. Sagatavojos pavadīt pāris stundas pie plīts, maisot sīrupu.
Sanāca aptuveni trīs glāzes priežu novārījuma, tātad taisu sīrupu no 3 glāzēm ūdens un 3 glāzēm cukura.
Kad sīrups karsts un cukurs izkusis, pieleju klāt priežu novārījumu. Sagatavojos pavadīt pāris stundas pie plīts, maisot sīrupu.
Pēc divām stundām vārīšanas gandrīz puse šķidruma iztvaiko, bet sīrups ir visai šķidrs. No bildes saprast nevar, bet krāsa ir sarkanbrūna.
Saleju trīs burciņās un atlikumu krūzītē. Atdzisis paliek nedaudz biezāks. Garšo labi, bet nevar apgalvot, ka tīri pēc priedēm. Kolēģi apgalvoja, ka izskatās un smaržo pēc avenēm.
Čiekurs iekšā ir dekoratīviem nolūkiem, tīri izmazgāts un sterilizēts ;)
tie sacukurotie čikuri tajā medū reāli ir graužami, ir tādi, kurā kāds kokaināks vidus, bet kopumā interesants graužamais
Priežis= tas tur ar ragiem, vaine?
Nezināju, ka brieži dēj medu.
its b8 , m8.