Atrodam 10 gadus vecu brendiju, pagarshojam, pievienojam plovam 50ml, pagarshojam veelreiz, pievienojam plovam veel 50ml, tad veelreiz pagarshojam, tad pagarshojam plovam 50ml un pievienojam man veelreiz 50ml.... un tad ejam guleet.
Atrodam 10 gadus vecu brendiju, pagarshojam, pievienojam plovam 50ml, pagarshojam veelreiz, pievienojam plovam veel 50ml, tad veelreiz pagarshojam, tad pagarshojam plovam 50ml un pievienojam man veelreiz 50ml.... un tad ejam guleet.
Labāk ēdu iekša Plovu (mīļākais ēdiens) nekā staigāju pa Mc,Herburgeriem un sazin vēl ko + no Manis!!!!
Man vienai dienai tas ir par daudz he he he.... Vispār jau kopš armijas rīsus necienu, pie ķīniešiem atēdos, deva mums tur tādu bezveidīgu un bezgaršīgu rīsu massu pus gadu no vietas trīs reizes dienā klāt piegraužot ragā sakaltušus 32 gadus vecus NZ rupjmaizes sausiņus (1946 gada izlaiduma), bet te nu siekala notecēja :D
Nu Veci Tu bik esi aplauzies .... ķimenes plovam naher nav vajadzīgas !!!!
plovam nāk klāt ":Romas ķimenes" kam ir pilnīgi cits "smacinieks" ...
laikam jau atkal klasiskā "tulkotāju debilisma" problēma ka ķimenes nosauc par Tminu, Kuminu un ta jauc visu kopā ...
bez šīs garšvielas toč nebūs plovam "smacinieka" :(
sāksim ar to, ka tas nemaz nav plovs!!! tas ir drīzāk plovu paveids, ko mēs pazīstam katrs savā veidā...šo es nosauktu drīzāk par gaļas un rīsu+dārzeņu savārījumu... katram sava gaume,bet man īsti šitādi slapjie varianti galīgi netīk,es personīgi taisu visu atsevišķi un tad sagāžu kopā... arī vienkārši un arī saucu par plovu
bet ja tā nopietni,tie īstie plovi,mums pat saprašanas nav,kā tos gatavo... un no jēra gaļas....
tie kas te izspļāva par pastu,mērci vai ko tādu,tiem galva durvīs spiesta,kas ēdienu vienmēr maitā ar to dranķību,visa garša pazūd zem tiem ketčupiem...
Tagad man gribās ēst
Pamēģini paspeist Kreisais SHIFT+ALT, varbūt dabūsi graumzīmes
Plovam liek klāt majonēzi/krējumu? Kaut kas jauns priekš manis....
Tu esi amazing, tavi draugi, ģimene un draudzene/sieva drošvien ir dikti prieciigi, ka tu viņiem esi tik labs pagadijies! :D
tik lielus burkāna gabalus toč nevajag likt :D, vajag smalki sagriezt garās strēmelēs, tā ir vislabāk priekš plova :)