9

 272  1

Parasti pēc pieciem no rīta es guļu, kā jau citi normāli cilvēki (ja vien nav jāceļās uz darbu), taču šorīt es pamodos un uzreiz paķēru telefonu, iegāju facebook un tā tapa ideja vakariņām pašā rīta agrumā.

Respektīvi, es ieraudzīju vienu no Tasty's videoklipiem un sapratu, ka gribu pagatavot rīsus vēl nebijušā veidā (vismaz manās mājās).

Mazlietiņ pamainīju recepti pa savam.

Komentāri 9

0/2000

  Šitais brālēns būs garšigs.  

 8  0 atbildēt

Super.

 7  0 atbildēt

ES viņu mofificēju un uztaisījusi bez olas un ar vistas gaļu... Tik labi. Paldies.  

 3  0 atbildēt

  nekļūdas tikai tie kas ne ko nedara, Mācieties, mācieties pieredze rodas no mēģinājumiem. Pats galvenais ka kopumā radās ēdams produkts kurš nav jāupurē eksperimenta vārdā.

 1  0 atbildēt

Vieni var skrupulozi ar virtuves svariem un recepshu palagiem burties pa virtuvi - labakaja gadijuma bus edams.Cits uz aci pieber to ,shito , kas pie rokas pagadas, un edot skaties ka meli nenorij... Jau berniba ieveroju , pie daziem draugiem mammas garsigi taisa est ,citiem ne visai,kaut ari censaas. Mana mamma piedereja pie pirmajam ,laikam no vinjas man interese par kulinariju pielipusi   , varu (kad gribu) gatavot ,,no neka,, un tiri ciesami sanakot. Vispar tas reizem noder ...

 1  0 atbildēt
Bet protams! Var jau dažādi variēt ar produktiem
 0  0 atbildēt

  

 0  0 atbildēt