Piparzeļļi24
Tik skaists laiks ārā, ka grēks pa iekšu dzīvoties, vne, spocēni? 😉
Tādu strēķīti eZZiiC vislaik pa āru dzīvojās, tāpēc arī neviena svaiga recepte nav ienākusies. Bet nu tak nevar jau pavisam spokus ignorēt 🙂
Un tā, vakar tirdziņā eZZiiCim trāpījas tāda cmuka, maziņa papriciņa. Un ne viena vien. Tādēļ prātā iešāvās doma uzčinīt tās pildītas. Domāts - darīts! Nācās arī malto gaļu iegādāties. Un vēl šo to.
Kas atliek? Uzrotīt piedurknes un... aiziet!

Rīsus eZZiiC jau pasen neizmanto pildījumam, nav inčīgi. Šoreiz klāstā puravi, zaļumi, biete, mazs sarkanās paprikas gabaliņš un ķiplocēns.

Gaļai pierīvē bieti, piegriež zaļumus.

Sašņikā puravēnu, paprikas gabaliņu un ķiplocēnu.

Pievieno saldo krējumu, sāli un piparēnus.

Tā, papriciņa sagatavota.

Pilda masu un izvieto iesmērētā formā. Nu ko, cepenē iekšā gan!

Ehh, kas par aromātiskiem piparzeļļiem! Kartinka maslom! 🙂

Sulīgi un gardi, ar sakrājušos mērcīti, mņamm!