local-stats-pixel

Pilna panna pangasijas11

Gribi kaut ko garšīgu, bet nezini, ko? Lūk, mans padomiņš!

(Šī recepte noderēs ceturtdienām. :D)

Neiecešams:

pangasijas fileja (uz pakas rakstīts, ka nepilns kilograms, taču atsaldējot sanāk krietni mazāk)

citrons

sviests

sāls

pipari

follija cepšanai

(ja ir vēlme, klāt var likt dārzeņus, follijā viss garšīgi izsautēsies)

Reklāma
127 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000

Izskatās jau gardi , bet neiesaku uzturā lietot šo zivi , jo svītrainais sams( pangasija) ir zivs, kura satur tik daudz indīgu ķimikāliju, baktēriju, hormonu un smago metālu, tapēc arī  šīs mazās "ķīmiskās rūpnīcas'' ir tik lētas!

Un vai ir vērts sevi tā indēt?

6 0 atbildēt

Es ar šo zivi sevi neindēšu, tik daudz slikta dzirdēts, tāpēc ēdišu tikai dārzeņus ar sviestu.

4 0 atbildēt

Par rakstu +, bet zināšanai  par pangasijas derīgumu - http://puaro.lv/interesanti/edi-pangasiju-apsveicam-vari-sakt-raudzities-pec-zarka/

2 0 atbildēt

Tā noņirdzos, par komentāriem, zināju, ka es neesmu vienīgais, kas par šo zivi gana sliktu ir dzirdējis emotion Meitiņ, vai arī zēniņ, žēl man tevis par šo feilu, bet plusu par centību ielikšu, nevis par to ka nezināji kas par mošķi ir tas filejas gabals.

1 0 atbildēt

Pangasija ir tik pat laba zivs cik mans rengulis kad poda iekriit! Par centiibu +, bet stipri stipri iesaku vairak nelietos sho "zivi" uzturaa emotion

0 0 atbildēt
Pangasija un vēl saldēta.. emotion
0 0 atbildēt
Viss jau būtu ok, bet cik grādos viņa jācepj?
0 1 atbildēt