Vajadzīgās izejvielas: Pīle, daži šalotes sīpoli, apm 200.gr dzērvenes, sviests, pāris āboli, žāvētas plūmes, ķiploki, pāris burkāni, garšvielas.
Pīles cepetis dzērveņu marinādē9
249
1
Autora bilde
liekam vārīties/cepties katliņā sviestu un sakapājam klāt šalotes sīpolus un ķiploku
Autora bilde
ņemam dzērvenes
Reklāma
Autora bilde
metam klāt pie sviesta un sīpoliem un saspaidam ar karoti, + klāt sāls, pipari un garšviela vistas gaļai. Visu nedaudz pavāra.
Autora bilde
ķeramies klāt pīlei
Autora bilde
Reklāma
Autora bilde
sagrieņam gabalos ābolu un uz pusēm plūmes kā arī rupji sakapājam ķiploku
Autora bilde
iesmērējam dzērveņu mērci pīles iekšā un no ārpuses. Pīlē sabāžam ābolus un plūmes. Liekam traukā un klāt sagrieztus burkānus. Metam cepties...
Autora bilde
pēc stundas 180 grādos...
Reklāma