Vajadzīgās izejvielas: Pīle, daži šalotes sīpoli, apm 200.gr dzērvenes, sviests, pāris āboli, žāvētas plūmes, ķiploki, pāris burkāni, garšvielas.
Pīles cepetis dzērveņu marinādē9
249
1

Autora bilde
liekam vārīties/cepties katliņā sviestu un sakapājam klāt šalotes sīpolus un ķiploku

Autora bilde
ņemam dzērvenes
Reklāma

Autora bilde
metam klāt pie sviesta un sīpoliem un saspaidam ar karoti, + klāt sāls, pipari un garšviela vistas gaļai. Visu nedaudz pavāra.

Autora bilde
ķeramies klāt pīlei

Autora bilde
Reklāma

Autora bilde
sagrieņam gabalos ābolu un uz pusēm plūmes kā arī rupji sakapājam ķiploku

Autora bilde
iesmērējam dzērveņu mērci pīles iekšā un no ārpuses. Pīlē sabāžam ābolus un plūmes. Liekam traukā un klāt sagrieztus burkānus. Metam cepties...

Autora bilde
pēc stundas 180 grādos...
Reklāma

Autora bilde
pēc divām stundām 180 grādos. Labu apetīti :)