Pildīti sāļie keksiņi.8
Mīklai nepieciešams:
250g miltu
1 tējk. sāls
1-2 ēdk. eļļa
10g raugs
150g ūdens
1. Ieber bļodā miltus.
2. Pievieno sāli un jebkādas garšvielas, visu izmaisa.
3. Miltu vidū uztaisa bedrīti un ielej eļļu, pievieno raugu un pielej ūdeni.
4. Visu samīca viendabīgā masā un noliek siltumā, kamēr sagatavot pārējo.
Pildījuma sastāvdaļas:
Adžika
Majonēze
Sīpols + maltā gaļa
Dūmdesa
Siers
Katrs pildījumā var likt ko grib.
Visu sagatavot - sieru sarīvē, desu sagriež, malto gaļu apcepj ar sīpoliem.
Kad viss sagatavots, ņem keksiņu pannu, ieziež ar taukvielām un klāj iekšā mīklu.
Piepilda ar sastāvdaļām un beigās uzliek virsū mīklas "cepurīti", kuru apber ar sieru.
Cepj 200 grādos, laiku neuzņēmu.
Ļoti sātīgi keksiņi! Pasniedzu ar ceptu olu.
Labu apetīti!