hey heyyy. :)
šodien atkal parosījos pa virtuvi. Tad nu vērtējiet.
Iesaku izmēģināt ;)
Nepieciešams:
kabacis
ķiploki
tomāti
majonēze
gaļa
dilles
hey heyyy. :)
šodien atkal parosījos pa virtuvi. Tad nu vērtējiet.
Iesaku izmēģināt ;)
Nepieciešams:
kabacis
ķiploki
tomāti
majonēze
gaļa
dilles
ņemam visu nepieciešamo, dārzeņus nomazgājam,gaļu sagriežam.
ņemam olas [skaits atkarīgs no tā,cik daudz kabaci ceps] ,pievienojm sāli un piparus,samaisam.
kabaču šķēles apkaisa ar miltiem, pēc tam izmērcē olā.
liekam cepties kabačus.
kamēr cepas kabači sagriežam dilles..
tomātus sagriež ripiņās. ne pārāk biezās, bet ne arī tādās ,ka cauri spīd. normālās :D
ķiplokus saspiež ar ķiplokspiedi. [tik daudz,cik stiprus katrs grib.. man garšo asi ēdieni,tāpēc lieku daudz -apmēram 7 daiviņas]
kad kabači izcepti,liekam uz šķīvja pa vienai šķēlei.
uz kabaču šķēlēm liekam virsū gaļu [var arī desu]
tam pa virsu liekam tomātu šķēles. [var likt vienu, vai vairākas.kā kuram garšo]
kabacis kas pildīts ar jēra gaļu ir vnk amazing un nevajadzēs nekādus sierus un citus pribambasus :)
Njammmiii! Man loti garso visi edieni,kas gatavoti no kabaciem,njaa un sie kabacburgeriisi ir tiesaam baigaa njamma.