Cukīni pārgriež uz pusēm,izņem baltu mīkstumu.Cukīni blanšē verdošā sālsūdenī,3-4 minūtes,atdzesē zem ūdens.Pildījumam; seleriju kātu un sīpolus sagriež,apcep taukos,tad pievieno pētersīļu zaļumus,asos piparus,tomāt mērci,rīvmaizi,olu, samaisa un pēc vajadzības atšķaida ar buljonu,pievieno sāli.Pildījumu liek konditorejas maisiņā un pilda cukīni.Cukīni liek cepamā formā,lej pāri gaļas buljonu aizvāko. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 200*С -25-30 minūtes.Gatavus cukīni sagriež šķēlītēs.Galdā pasniedz pie gaļas ēdieniem.
Lai jums labi garšo! Paldies par uzmanību!
Sastāvdaļas:
cukīni 1
selerija kāts 1
rīvmaize 50 g
pētersīļu zaļumus 1 tējkarote
paprika 1/4 tējkarotes
sīpols 1/2
tomātu mērce 1 ēdamkarote
gaļas buljons 150 ml
sāls
eļļa cepšanai