Sastāvdaļas:
4 gabaliņi vistas filejas ap 600 g kopā
½ paprika ap 100 g
100 g cepamu sēņu
30 g sviests
2 tējkarotes sinepju
4 ēdamkaroteskrējuma
4 tējkarotes rīvēta siera
4 lieli tomāti
1 zariņš bazilika
Pagatavošana: ~40 min
Notīra, sagriež un sacep sviestā sēnes. Tomātus sagriež šķēlēs un pārkaisa ar sakapātu baziliku. Tomātus ieliek ledusskapī. Fileju izklapē. Katrā gabalā ieliek nedzaudz sēņu, sagrieztu papriku, aizloka ciet. No abām pusēm apcep eļļā. Vistas gabalus liek stikla traukā, apsmērē katru ar ½ tējkaroti sinepju, 1 ēdamkaroti krējuma, pērkaisa ar 1 tējkaroti siera. Uzliek vāku un sutina karstā cepeškrasnī 20 min.
Vistas fileju pasniedz kopā ar tomātu salātiem.