Uh,garšīgi!!!
Man ar pirmā doma, a kur kartupeļi, bet receptei ne vainas, arī Spokupavāram tā teikt - konkurence.
ideja vispār baigi laba man vienīgi prasītos gaļu pirms tam izkklapēt, nu katrā gadījumā būs kautkas tāds jāpamēģina
Pēdejo reizi,kad pildīju,liku ieksā marinētus šampinjonus,sīpolus un kūpinātu gaļu,bet ari metode man drusku cita.. jautajums tev-nesit baigi cauri to sēņu marinādes garšu (ja ir tikai senes iekšā),ņemot verā,ka nav svaigie?
jacer ka iznemi kocinus, ara. :D bet prieks par shadiem lietderigiem rakstiem.
Jautājums: Esiet sveicināts/a autora kungs, vai kundze. Nu es neesmu ne tāds glužs pavārs, bet varētu mēģinātu šo ēdienu pagatavot savai ģimenei. A pasakiet man lūdzu, vai ar ceptiem sīpoliem vajadzētu likt pie baltās mērces, vai nē? Tā kā Jūs esat gudrs/a pavārs/pavāre, Jūs varētu man bišķu palīdzēt pie šī ēdiena kaut ko ieteikt par sīpoliem? Tikai caur vēstulēm uzrakstiet man labi?