Jou, jou, eZZiiCim, kā vienmēr, foršo brazīļu uzvaras gaidās, tā vien nagi niezēja kaut ko jestru un incantu uzčinīt
Tādēļ eZZiiC savlaicīgi atrotīja piedurknes un ķērās pie darba.
P.S. Visus apsveicu ar brazīļu skaisto uzvaru!!!
Jou, jou, eZZiiCim, kā vienmēr, foršo brazīļu uzvaras gaidās, tā vien nagi niezēja kaut ko jestru un incantu uzčinīt
Tādēļ eZZiiC savlaicīgi atrotīja piedurknes un ķērās pie darba.
P.S. Visus apsveicu ar brazīļu skaisto uzvaru!!!
Redzamie produkti ir pamatkapitāls.
Miltiem piesit olu, pielej eļļu, iespiež citrona sulu, pievieno ūdeni. Tad pieber sāli, piparus, čili. Pikantumam pievieno nedaudz sojas mērci un ķiploku pulveri (var nelikt, ja negribās). Visu kārtīgi samaisa.
Vistas fileju sagriež plānās strēmelītēs, kārtīgi izmaisa (sor, krāsa, protams, neuzrunā!), pārklāj ar pārtikas plēvi un liek mierā vismaz uz 2 stundām, lai iemarinējas.
Tad veikli uz pannas apcep vienu pusi...
... un tikpat veikli otru pusi.
Tad liek uz salvetītes, lai notek liekie tauki.
Pa to burzmu eZZiiC vēl savus mazsālītos uzmeistaroja. Un eksperimentam dažus ķiršus arī piešāva klāt. Jāsaka, ka sanāca laba garša
Šitā eZZiiC žāvēja noskalotos sīpolēnus
Darbā eZZiiCim uznāca tik zvērīga apetīte, ka jams aizmirsa zeķi izvilkt, lai iemūžinātu ņammu. Lab, ka vēl laicīgi atcerējās
Kā var redzēt, lietā likta atlikusī biešu zacenīte, tieši reizē!