Un zupa gatava. Sanāca tiešām laba, pikanta un tiešām barojoša.
rukolu es kkā neredzu šeit....
Un zupa gatava. Sanāca tiešām laba, pikanta un tiešām barojoša.
atkal stulbs stereotips. es esmu tevis sauktais "kojenieks" un man patīk gatavot un izmēģināt daudz ko jaunu. Tā kā tas, ka tu uzskati, ka studenti ēd tikai roltonus un "optima līnijas" pelmeņus, ir galīgi garām.
Rukola ir reāli lapas, tev ir ķīnas kāposts, ja nemaldos. Es noteikti liktu
klāt olu nūdeles.
Taču izskatās satriecoši gardi, paldies par recepti! Noteikti pamēģināšu.
Un starp citu, šo var pagatavot jebkurš, neredzu nekādu "čakarēšanos". Pamēģini pīli pareizi pagatavot, tad tu sapratīsi šī vārda īsto nozīmi. 😃