local-stats-pixel

Piena ķīselis ar dzērveņu mērci3

Piena ķīselis ar dzērveņu mērci. Video Receptes. Ļoti garšīgi!

Piena pieber cukuru un uzvāra (var pievienot sasmalcinātus 30 g apgrauzdētus lazdu riekstus). Pievieno ūdeni vai piena atšķaidītu kukurūzas cieti, vēlreiz uzvāra 3-5 minūtes. Karstu ķīseli lej porciju trauciņos, pievieno vaniļas cukuru un atdzesē. Pasniedz ar jāņogu vai dzērveņu mērci.

Gatavo mērci: ūdeni lej katliņā pievieno želeju, pēc vajadzības cukuru, uzvāra. Pievieno atšķaidītu kartupeļu cieti, vēlreiz uzvāra 2 minūtes un atdzesē. Labu apetīti! Iesakiet šo recepti draugiem un spiediet pirkstiņus, patīk. Paldies par uzmanību!

Sastāvdaļas:

piens 500 ml

cukurs 50 g

kukurūzas cietes (var būt kartupeļu ciete) 40 g

vaniļas cukurs 1/2 TK

mērcei;

ievārījuma želeja (var būt sīrups)70 ml

ūdens 200 ml

kartupeļu ciete 1 TK

cukurs 1 TK

89 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000

Sen pārbaudīta recepte praksē. Gaidīju, kad  kāds to uzrakstīs.

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt