3 tomāti, un nelies čīzīgā gabals.
Kā parasti, griežam smuki, bet man pie kājas kā Jūs to darīsiet, kaut sniegavīrus griežat ārā.
3 tomāti, un nelies čīzīgā gabals.
Kā parasti, griežam smuki, bet man pie kājas kā Jūs to darīsiet, kaut sniegavīrus griežat ārā.
Liekam virsū, smuki, vienmērīgi.
Un tad mūsu dzīvnieku maisījumu, izskatas skaisti, un apetelīgi.
Maģiskā mērce - vispār neatbalstu pārmērīgu mērcīšu lietošanu, bet šitā maita ir laba, ņemu viņu reti, ja ir slinkums pašam kādu mērci brūvēt.
Skaistums gatavs - tagad pakojam.
Kā restorānā - siekalas jau mutē.
Tadām....., rezultāts, un abi ar sievu metamies virsū, mājas junkfood arī nav tik neveselīgs, pats zinu ko lieku iekša, un ka produkti ir svaigi, labu aptetīti.
Vispār tas ir dürum doners, nevis vienkāršais doners-kebabs.
Otrkārt, Latvijā nesastapsti īstu doneru un varbūt tā pat ir labāk. Personīgi es labāk ēdu mājās gatavotas kotlešmaizes, lasi hamburgerus, kā kautkādu donera parodiju, jo nevar zināt kas tur iekšā sabāzts, iespējams ka tā gaļa vēl vakar rēja, ņaudēja vai pudeles lasīja
Treškārt, skatoties uz galarezultātu, rodas iespaids, ka tur mīkla vairāk, kā gaļa, laigan vajadzētu būt otrādi. Bet nu ok, priekš pirmās reizes
Zemāk pievienoju attēlu, kādam vajadzētu izskatīties īstam dürum doneram: