Šodien tāda pavasarīga diena,tad nu nolēmu uzbliezt pelmeņus!
UZMANĪBU!!! Ir jāsaēdās diezgan daudz pacietības,lai ķertos tam visam klāt
Šodien tāda pavasarīga diena,tad nu nolēmu uzbliezt pelmeņus!
UZMANĪBU!!! Ir jāsaēdās diezgan daudz pacietības,lai ķertos tam visam klāt
Mīklai būtu jāizskatās šādi(Mīcam mīklu kamēr mugura slapja ~10-15 minūtes..līdz tā nelīp pie rokām).Ja tomēr līp,tad pievienojam vēl nedaudz miltu.Pēc tam ļaujam mīklai minūtes 30 ''atpūsties''.
GAĻA! Manā gadījumā šeit ir vista,teļš un cūkgaļa,Uz 700 g mīklas vajadzētu aptuveni 500g gaļas masas. Kā pagatavot? Gaļu samaļam ja ir maļama un klāt liekam 2 olas,sāli,piparus melnos maltos,pienu,lai gaļa nedaudz sulīgāka būtu. Vēl protams sīpolus,ķiplokus.Vēl es pievienoju maltu baziliku.
Vai maz zini ko nozīmē " a.k.a" ?
Also known as....
Tātad sanāk - Pelmeņi, zināmi arī kā ar gaļu.
Autor tiešām esi tā piešāvies, lai "uztrāpītu" perfekti paņemt gaļas gabala apjomu, ko ideāli var ielipināt jau iepriekš izgatavotā mīklas rimbulī ?
man domāt, ka vienkāršāk ir "kniebt" pelmeņus no lielas mīklas plāts ar jau gatavu pildijumu - teiksim kā es to daru ....
Kādā sakarā tev tāds virsraksts ? Tas nozīmē ka tie ir "pelmeņi" jeb "ar gaļu" ? Kas ir ar gaļa ?