Ārrg, te nu sākas, ņemam kādu trešdaļu, vai cik atļauj galda platība, mīklu, biš paberam uz galda miltu un tik rollin, rollin mazā! :D
Mīklai jābūt tik plānai, lai tai var saskatīt cauri!
Ārrg, te nu sākas, ņemam kādu trešdaļu, vai cik atļauj galda platība, mīklu, biš paberam uz galda miltu un tik rollin, rollin mazā! :D
Mīklai jābūt tik plānai, lai tai var saskatīt cauri!
Ar asu nazi sagriež ~6x6cm segmentos
Mazliet ar ūdeni apslaka maliņas katram segmentam
...ievieto pildījumu
Pārloka trijstūrītī, rūpīgi salīmē visas maliņas kopā
Un tālākos stūrus salīmē kopā
Tā kādu laiku nāksies "pačakarēties" bet, paaicinot pāris bābas palīgā...
Tālāk jau katrs, kas dzīvojis kojās sapratīs, ka jāuzvāra ūdens, kam pievieno lauru lapas, piparus, un vēl labāk ir vārīt vistas buljonā!
Sagaida, kamā uzvāras ūdens, un no vārīšanās brīža uzņem 5min!
Pārāk daudz pacietības vajag :D
Man kā sliņķim ar lielu pieredzi, ērtāks variants ir veikala sasaldētie...
Bet visu cieņu autoram!!
neslikti. pats agrāk gan taisīju ar speciālu padomju laika formas spiedi, bet šie arī izsaktās apetelīgi +