Ilgi pētīju un neieraudzīju šo recepti šiet, tākā pati uz ziemassvētkiem izmēģināju un sanāca vienkārši fantastiski, ieteikšu arī jums.
Konfektēm nepieciešams:
200g kokosriekstu skaidiņu;
200g Mascarpones siera vai krēma;
200g sviesta;
1 bundža iebiezinātā piena (nevārīta);
3 tējkarotes dabīgā medus;
100g mandeļu.
PAGATAVOŠANAS INSTRUKCIJA:
Sviestu un kondensēto pienu ievieto katliņā un uz mazas uguns vāri to un regulāri neaizmirsti maisīt. Tad pievieno kokosriekstu skaidiņas un turpini to visu maisīt 3-4 minūtes. Pēc tam noņem katliņu no uguns un uz stundiņu atstāj atdzesēties vēsā vietā.
Kad stunda pagājusi, gatavajā masā iejauc Mascarpones sieru vai krēmu un medu un visu rūpīgi samaisi.
No iegūtās masas veido bumbiņas, kuru vidū ieliec mandeļu sirsniņu un pašu bumbiņu apvāļā sausās kokosriekstu pārslās. Atkal ievieto vēsā vietā un ļauj tām 3-4 stundas atpūsties.
Pēc tam vari iepriecināt sevi ar garšīgām konfektēm.
Labu apetīti!
P.S. recepte nav tā parastā, kur nepieciešams tikai iebiezinātais piens un kokosriekstu skaidiņas.