Tad abus asos galinjus panemam un saliekam saadi kopaa... pirmais pelmenis man nesanaaca diezko pievilciigs =D
Un luuk mana pelmenju armija. Man gala palika paari, tapec nacaas taisiit veel miiklu.
Tad abus asos galinjus panemam un saliekam saadi kopaa... pirmais pelmenis man nesanaaca diezko pievilciigs =D
Un luuk mana pelmenju armija. Man gala palika paari, tapec nacaas taisiit veel miiklu.
Saadi sanaaca izceptie pelmenji. Sanaaca looti garsiigi Nebiju domaajusi, ka sanaaks tik loti garsiigi. Garsa galiigi savadaaka kaa veikala pelmenjiem. Pilniigi siekalas skrien mutee taisot rakstu
Pareejos pelmenjus, kuri alika paari smuki katru apvalaajam miltos un liekam maisinaa. Miltos javalaa lai vini nesaliip kopaa, savadaak velaak nevarees vinus dabuut atseviski!
Paldies par uzmaniibu miilie Spoki! Noveelu jums jauku dienu!
Un protams - Labu apetiiti.... Man!
vēl gribēju jautāt/piesieties, vai Tu ļoti ienīsti savu bračku ? citēju: "Diemzeel beigaas pasgatavotos pelmenjus uzcepu ne uzvaariju, jo manam braalim negarso cepti pelmenji..."
Lieliski, jau sen gribēju pamēģināt, tagad kad pat fotorecpte priekšā noteikti to izdarīšu.. Paldies!
+ jo es pati esmu taisījusi pelmeņus, zinu kāds tas ir darbs. Man kautkā vienmēr sanāk daudz mīklas, jo es ļoti plāni rullēju, bet tā garša....superīgi. Gan vārīti gan cepti. Un tieši tā, kā Tu - arī sadalu pa maisiņiem un saliku saldētavā pāri palikušos.
Eh, atriebības saldā garša :) bračka palika gribot ;D Bet pelmenīši ņam ņam
Sanāca nesalīdzināmi garšīgāk nekā veikalos, jo tajos mēslos neliek gaļu. Tā vietā samaļ ādas, kaulus, un visu pārējo neēdamo, nokrāso, pievieno garšas pastiprinātājus un nosauc to par 'mehāniski atdalītu gaļu'.
Tāpēc nedrīkst pirkt pelmeņus, kuros tas ir rakstīts virsū. Tas pats ar desām un cīsiņiem principā