Tā kā daudzi ir izteikuši kritiku par šīs receptes it kā bīstamību veselībai, ļoti cien. komentāru autori- ejiet pasēdēt uz poda!
Tie lasītāji, kuri ir sabaidīti ar nezkādām zarazām, kuras var saķert, varu nomierināt, neko jūs nesaķersiet. Kapēc?
1. Iegādājieties kvalitatīvu gaļu.
2. Vismaz 24h turēt sālījumā.
2.1 Sāls nogalina baktērijas- nav pamata uztraukties.
Un tiem dažiem dirs*jiem arī piemēri:
Cerams, ka dzīvē kaut reiz esat dzirdējuši par Parma Ham, kurš tiek gatavots no cūkgaļas.
Un kā tad ar cūkas sālītu speķi? Sālītu speķi un gaļu senos laikos ļoti daudz lietoja uzturā, jo tādu leusskapju nebija, gaļu sasālīja, turēja vēsā vietā un locīja iekšā griezdamies. Vēlviens piemērs: Čalis restūzī pastāvīgs klients, trenē speķi ar sīvo ka nemetās. Bāc, kāpēc tad viš vēl nav pedāļus atmetis, ko???
Dārgie draugi, nav pamata uztraukumam, vienkārši man jau ir pazudusi vēlme rakstīt ko interesantu, jo liela daļa šeit ir neizglītoti! Āmen!
Ievadam uzreiz gribu pateikt, ka tūlīt nav jāskrien uz bodi pēc litra, jo redz, šitā zacene paradzēta sīvajam! Tā nav!!! Ļoti labi sader kopā arī ar alēnu! :D
Bābieši jau spļaus tūlīt zilu, tpū, vēl, kaut kas jēls...nu, lai spļaudās! Īsti veči šito mantu novērtēs.
500g. cūkas šķiņķa, jeb mīkstuma
3 ēd.k. sāls
10 lauru lapas
Puse tējkarotes rupji malti graudu pipari
3-4 lielas ķiploku daiviņas
Puse tējkarotes ķimenes
Pārtikas plēve
24h pirms ballītes