local-stats-pixel

[Papildināts] Ideāla zacene pie šnabīša77

226 14

Tā kā daudzi ir izteikuši kritiku par šīs receptes it kā bīstamību veselībai, ļoti cien. komentāru autori- ejiet pasēdēt uz poda!

Tie lasītāji, kuri ir sabaidīti ar nezkādām zarazām, kuras var saķert, varu nomierināt, neko jūs nesaķersiet. Kapēc?

1. Iegādājieties kvalitatīvu gaļu.

2. Vismaz 24h turēt sālījumā.

2.1 Sāls nogalina baktērijas- nav pamata uztraukties.

Un tiem dažiem dirs*jiem arī piemēri:

Cerams, ka dzīvē kaut reiz esat dzirdējuši par Parma Ham, kurš tiek gatavots no cūkgaļas.

Un kā tad ar cūkas sālītu speķi? Sālītu speķi un gaļu senos laikos ļoti daudz lietoja uzturā, jo tādu leusskapju nebija, gaļu sasālīja, turēja vēsā vietā un locīja iekšā griezdamies. Vēlviens piemērs: Čalis restūzī pastāvīgs klients, trenē speķi ar sīvo ka nemetās. Bāc, kāpēc tad viš vēl nav pedāļus atmetis, ko???

Dārgie draugi, nav pamata uztraukumam, vienkārši man jau ir pazudusi vēlme rakstīt ko interesantu, jo liela daļa šeit ir neizglītoti! Āmen!

Ievadam uzreiz gribu pateikt, ka tūlīt nav jāskrien uz bodi pēc litra, jo redz, šitā zacene paradzēta sīvajam! Tā nav!!! Ļoti labi sader kopā arī ar alēnu! :D

Bābieši jau spļaus tūlīt zilu, tpū, vēl, kaut kas jēls...nu, lai spļaudās! Īsti veči šito mantu novērtēs.

500g. cūkas šķiņķa, jeb mīkstuma

3 ēd.k. sāls

10 lauru lapas

Puse tējkarotes rupji malti graudu pipari

3-4 lielas ķiploku daiviņas

Puse tējkarotes ķimenes

Pārtikas plēve

24h pirms ballītes

Reklāma
Reklāma
226 14 77 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 77

0/2000

Kā jau minēju, kvalitatīva un pārbaudīta gaļa! Un nebūs jāzīlē par trihionellām!

2 2 atbildēt

" iepriecinashu" jus.

Jeelaa galja, it ipashi cukgalja ir  trihinellas, paraziti. Cukgalaa 99% ir to kapuri. Apedot jelu galu, kapuri nonak cilveka zarnaas. Tur 2 nedelju laika aattistas no  kapura par pieauguso. Pec tam, pieaugusas matites, izgrauz zarnas cauruminju, iekunjojas un izdej olas, dahu**. Tas olas izaug par kapuriem, partiek no cilveku zarnu sienaam. Pieaugushi - izgrauzas cauri, nonak asinsrite un parazitejas pa visu kermeni. Ir aptuveni 1-4 mm gari. Ed muskulus kopa, un atrast un izgriezt vinjus nevar. Nezinu vai ir arstejami vai ne, bet nu pielauju ka tikai sakumstadijaa var ar caurejas palidzibu tikt vala. Sikak neko nezinu, neesmu arsts.

Dzivojot galaa, iet boja tikai cepsanas vai varisanas gadijumaa.

Labu apetiti :)

5 5 atbildēt

Nafig cept... Ja noveicas, tad kādu lenteņa oliņu paveiksies norīt un tad uz visiem laikiem varēsi aizmirst par fizisku aktivitāti un baudīt savu 8-paku (jā es teicu 8-paku) :D Spēsi tik smukākās meitenes ar mietu atdzīt...

2 2 atbildēt

Uhmm..Es manliekas labāk apēdīšu kādu burkānu or smtng..emotion

0 0 atbildēt

labaakaa zacene ir silke ar rupjmaizi un siipolu!

0 0 atbildēt

Labprāt pamēģinatu un noteikti, ka laba zacene, bet man pārak bail no parazītiem, kā piemēram, trihinella no kura nevar atbrivoties, un kurus var iegūt lietojot uzturā jēlu gaļu

1 1 atbildēt

Lentenis..... Tad jau neriskē un ēd Marinētu GURCīTI

0 0 atbildēt

Iemetīšu arī es savus piecus centus. Jau gadus desmit lietoju uzturā diezgan bieži tatāru desas (jēla maltā gaļa ar garšvielām un sīpoliem), garšo arī jēls šašliks un karpačo un aizvien esmu dzīvs. Svarīga ir gaļas izcelsme. Par konkrēti recepti, autor paprovē tāpat uztaisīt fileju (vislabāk lielopa), būs daudz maigāka un garšīgāka :)

0 0 atbildēt
Zin avatarsZin

erm.... labaak piemet klaaat 1ls un uztaisi no liellopa, ilgterminja atmaksaasies ;)

0 0 atbildēt

Nu čaļi jēlu ēd tikai jēru vai lielopu! Esmu Pavāŗs restorānaa! Jēlu cūku ēd pats,ja gribi riskēt!

0 0 atbildēt

To pašu darbību tu varēji izdariit ar teļa,vai lielopa gabaliņu un droši locīt iekšāaa!

0 0 atbildēt

Esmu bijis Itālijā un ēdis carpaccio un tartaru, pēc tam esmu tepat Latvijā no normālas lielopu gaļas to taisijis tādēļ arī šeit kaut kā vairāk prasītos lielops nevis cūķene un pirms gatavošanas uz 24h gaļu iebāzt saldētāvā..

1 2 atbildēt

vispaar jeelu galju nedriikst eest >.>

2 3 atbildēt

100 punkti glaazee uuden un un vedaraa zarnu nujinjas

0 3 atbildēt

ekstrēmi :D

0 3 atbildēt

Protams, Tev jau labāk spriest par to ko var un nevar noķert ēdot jēlas gaļas. :D

0 3 atbildēt

O, daži ēdienu nosaukumi un bikses jau slapjas no priekiem. :D

Kā jau teicāt paši - pirmapstrāde, uzglabāšana un vel var piemest pasniegšanu. Daudz kur izmanto jēlus produktus. Esmu ēdis daudz jēlus produktus, bet viss ir ar mēru. Varu derēt, ka pat labākajos restorānos dienu dienā ēdot tos savus jēlās gaļas produktus beigās norausiet šo to. :)

0 3 atbildēt

Pizda Tev ir vecīt

0 6 atbildēt