DEĻ TĀ KA PUSE KOMENTĀRU IR PAR TO KA PANKŪKAS IZSKATOTIES JĒLAS U.T.T. SPECIĀLI IERAKSTĪŠU MAZU KOMENTĀRU ŠEIT :
VIŅAS NAV JĒLAS, BET GAN ĻOTI PLĀNAS UN IR IZCEPUŠĀS (PĒC SKATA ATGĀDINA MAZLIET "Lavašu"), CEPU OLĪVEĻĻĀ, PRECĪZĀK AR KURU PAŠI REDZAT ATTĒLOS, JA CEPSIET CITĀ EĻĻĀ, TAD ARĪ BŪS "BRŪNĀKAS" U.T.T.
Ņemot vērā ka spokos neatradu nevienu pašu rakstu soli pa solim kā jātaisa pankūkas tadnu šodien izdomāju uztaisīt pankūkas, pie attēliem pastāstīšu visu kas un kā jādara.
*Ja cepsiet Olīveļļā, tad pankūkas sanāks plānākas nekā rapšu vai citās eļļās. Kapēc..? - Nezinu, bet vairāk kārt pārbaudīta lieta.
*Jācepj uz mazu temperatūru, tad būs gaišākas un garšīgākas (pēc skata atgādinās lavašu).
Labi, tātad vajadzīgs būs :
*Eļļa, panna, piens vai ūdens, olas, milti, cukurs, sāls, pārītis virtuves štrumentu.