Paēdam ātri un gandrīz veselīgi ;D13
Mums vajadzīgais- gaļas gabaliņš, tomātu mērce, dārzeņi un rīsu nūdeles
Sagriežam gaļiņu un liekam cepties uz pannas eļļā
Uzvāram ūdeni, kad ūdens vārās, pieliekam mazliet sāli un liekam iekšā rīsu nūdeles, ņemam nost no uguns, uzliekam katlam vāku un atstājam nūdeles uz 3min, kad nūdeles mīkstas noskalojam aukstā ūdenī
Kad gaļiņa pacepusies, liekam klāt saldētos dārzeņus [nepiesienieties pie saldētajiem dārzeņiem, ātrām vakariņām der ;D]
Kad dārzeņi mīksti liekam klāt nūdeles
Sagatavojam laikam mērcīti- 4ēdk. tomātu mērces, tējkarote cukura, pustējk. sāls un mazliet citrona sula
Liekam klāt mērci un samaisam
Es mēģināju ēst ar irbulīšiem, man nesanāca, tāpēc ēdu ar dakšiņu ;D