local-stats-pixel fb-conv-api

Paēdam ātri un gandrīz veselīgi ;D13

100 1
Reklāma
Reklāma
100 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 13

0/2000

pat cepot mazā tauku daudzumā, produktam mainās uzturvērtība - palielinās "slikto" tauku saturs un denaturējas daļa olbaltumvielas pārejot organismam neizmantojamā formā (labs piemērs cepta ola - tas kraukšķīgais baltums uzturvērtības ziņā ir pilnīgi bezvērtīgs - kādu apēdi, tādu izkakāji). ja gribi cepot izmantot eļļu, tad vislabākā ir olīveļļa. palmu (nav tāda kokosa) eļļa ir daudz noturīgāka par citām - tas izskaidrojams ar taukskābju garumu, tāpēc to var izmantot nu apmēram trīs cepšanas reizēm. citas eļļas labāk neizmantot atkārtotai cepšanai - augstas temperatūras ietekmē rodas aldehīdi un ketoni, kas nu nepavisam nav vajadzīgi tavam ķermenim. ja gribi kaut ko termiski apstrādāt, tad labāk izmantot tvaicēšanu, vārīšanu vai beztauku cepšanu.

3 0 atbildēt

te jau viss ir daudz maz ok, atskaitot tieši šo sālīto gaļu... ;))) gardi

0 0 atbildēt

un tagad pastāsti, garšo rīsu nūdeles? :D 

Gribas nopirkt, b et maksā 2 ls...makaroni lētāki, tāpēc pati pērku tos.

tātad - vai ir vērts pirkt rīsu nūdeles? Gardas tās? :D

0 0 atbildēt

jautājums raksta autoram - kāpēc pievienoji citronu sulu ketčupam, kas pats par sevi jau ir skābs un citronu sula nedos nekādu efektu? ja gribēji iegūt citronu garšu, tad labāk bija pierīvēt miziņu.

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

cepts=/= veselīgs ;)

1 6 atbildēt