local-stats-pixel

Pa zvejnieku modei, bet modernāk10

285 1

Sveiki spoki! Es esmu atpakaļ un ar jaunu recepti. Šodien cepsim karpu zvejnieku modē. Tas ir kārtīgi lai līp pie pirkstiem un lai kūst uz mēles, lai ir ar kraukšķīgu maliņu un ādu, un lai iekša ir mīksta kā bebja dibuā!

Vajadzīgās sastāvdaļas:

Karpa

vegeta

pipari

viens, vesels ķiploks (pēctam notīrīts un sagriezts)

Reklāma
285 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000

Viss ir super, tikai Vegeta pilniigi lieka, pietiek ar saali un sviestinju emotion

17 1 atbildēt

Tieši Ziemassvētku dienā šādu ēdu, vecais bija uzcepis, zbis. 

4 0 atbildēt
Karpas gaļu salīdzināt ar bēbja dibenu...vegetu labāk neizmantot emotion
3 1 atbildēt

A kur siers?

2 1 atbildēt

Jap, var redzēt, ka pirmoreiz to dari, ceru, ka vismaz garšoja labi, tik traki sačakarētu karpu vel neesmu redzējis, sorry, man daudz draugi zvejnieki un mednieki, pašam ari patīk zvejot, tā kā varu droši apgalvot, ka zivs ir sapista.

2 1 atbildēt

Beidz, Ieva kārdināt. Karpa ir mana vājība, it īpaši kūpināta, viena no retajām zivīm kuru ēdu....Kā, man sakārojās kūpināta karpa... emotion 

0 0 atbildēt

izskatās emotion 

0 0 atbildēt
Kādreiz? Kurš ko ir teicis par to, ka zivs ir no viņa jaunības laikiem?emotion
0 0 atbildēt