Katru bumbulīti izrullējam pēc iespējas apaļāku, sadalām 8 daļās un uz katras daļas uzliekam tādu kārtīgu tējkaroti gaļas.
Man vajadzēja vairākas reizes, lai iemācītos smuki satīt pīrādziņus. Sākumā saliekam kopā abus stūrīšus...
Katru bumbulīti izrullējam pēc iespējas apaļāku, sadalām 8 daļās un uz katras daļas uzliekam tādu kārtīgu tējkaroti gaļas.
Man vajadzēja vairākas reizes, lai iemācītos smuki satīt pīrādziņus. Sākumā saliekam kopā abus stūrīšus...
...un tinam kopā. Jāskatās, lai sāni ir smuki ielocīti lai gaļa nerēgojas laukā.
ja nepieciešams, mīklas trīsstūrīti var pavilkt garāku, lai smuki apiet apkārt pīrādziņam. Bildē smuki satīts pīrādziņš. Trīsstūra galam būtu vēmals būt apakšā pīrāgam, citādi cepot atlocīsies un sanāks tāds kā knābītis.
Smuki satīti pīrādziņi. Šoreiz tina mamma, jo viņai tas viss ātrāk iet nekā man. Kad gatavojam mēs abas, tad pīrāgus "saštancējam" ātri vien. Es rullēju bumbuļus, sadalu un salieku gaļu, bet mamma tin kopā. Ātrāk iet nekā vienam.
Pīrādziņus uz pannas vajag nedaudz uzraudzēt.
Kad pīrāgu tīšana iet uz beigām, tad var slēgt iekšā cepeni. Jācep 230 grādos smuki brūnus.
Pārsmērējam pīrāgus ar sakultu olu. Es domāju, ka sakult olu ar dakšiņu māk katrs un man tas nav jāparāda bildē
Svarīgi!!! Pīrāgus pārsmērē ar olu tikai tad, kad cepene jau uzkarsusi līdz vajadzīgai temperatūrai. Mamma saka, ka apsmērētus nevar atstāt... Tā arī nepajautāju, kāpēc...
Ja garšo, tad pa virsu varam uzbērt sezama sēklas...
...vai ķimenes.
Gatavie pīrādziņi.... Ņamma
Un vēlreiz ņamma
Lai labi garšo!
apsmērētus ar olu atstāt nedrīkst jo tad ola apkaltīs apkārt un izcepjoties neizskatīsies tik skaisti tie pīrāgi.Es varu iedot rauga mīklas recepti,kur pīrādziņi būs gaisīgi un garšīgi mehh pašai pēc 4 stundām jābūt darbā