Gatavojam karameli.Cukuru ber katla un lej 25ml ūdens.Katlu liek uz uguns,vara līdz sīrups paliek gaisi-brūns.Gatavam sīrupam uzmanīgi lej aukstu ūdeni 50ml.Karameli lej formiņas.
Gatavojam pudiņu.Karsta piena izšķīdina cukuru,pievieno vaniļas cukuru.Samaisa ar viegli sakultu olu.Piena masu izkāš caur smalku sietu.Pudiņu lej karameļu formiņas.Formiņas aizver ar foliju.Panna ieklāj marli vai papīra dvieli,lej ūdeni un novieto pudiņu karsta ūdens pelde 25 minūtes.Gatavo pudiņu atdzesē 1,5-2 stundas.Pasniedz,formiņu apgriez otrādi tāda veida karameļu mērce izplūst un pārklāj pudiņu. Lai labi garšo.Veiksmi gatavošanā!Balsojiet.Komentējiet . Laipni lūgti manā mājas lapā, droši rakstiet!
Sastāvdaļas:
Karamele:
Cukurs 100g
Ūdens 75 ml
Pudiņš:
Olas 2
Piens 250ml
Cukurs 125g