Zinu, zinu ir ar nelielu nokavēšanos, bet...
šeit būs iespēja "nošpikot" ideju kur izlietot pēc Lieldienām palikušās olas.
Zinu, zinu ir ar nelielu nokavēšanos, bet...
šeit būs iespēja "nošpikot" ideju kur izlietot pēc Lieldienām palikušās olas.
Tā kā šis ir/bij rosols, tad kur nu nez olām.
- kartupeļi
-olas
-burkāni
-vistas gaļa
-zaļie zirnīši
-marinēti gurķi
-majonēze
-sāls un citas drazas pēc garšas
kartupeļus un burkānus griezu nelielos gabaliņos, vistas gaļu noplēsu no kauliem un sakriezu strēmelītēs, bet nu...tas jau katram savs.
Katram ir sava recepte, daudzums un garšas izjūta.
Gotovs.
Mana PATI PATI galvenā degustātore un sefpavārs - Pērle